ifakonyv.hu Iskoláknak Tanulási nehézségek a matematikában (Radnainé dr. Szendrei J.-Makara Á.-M. Kovay J.-Pálfy S.)

Tanulási nehézségek a matematikában (Radnainé dr. Szendrei J.-Makara Á.-M. Kovay J.-Pálfy S.)

Ár: 1 000 Ft (1 000 Ft + 0% ÁFA) / db
  ISBN 963 8323 175
  RAKTáRON
  SZÁLLÍTÁS: 3-5 MUNKAN
  SÚLY: 0.3 KG
 Gyártó: IFA-BTF-MKM »
Igaz-e, hogy ha valaki elvesztette a fonalat a matematika tanulásában, akkor sose tanulja meg a matematikát? Biztosan van-e számfogalma annak a gyereknek, aki fel tudja sorolni a számokat? Igaz-e, hogy az eszközhasználat haszontalan időtöltés? Bosszankodjunk, nevessünk a gyerekek hibáin, vagy tanuljunk belőlük?

Ennek a kis könyvnek az a célja, hogy segítsen olyan tanítóknak, akik jobban meg akarják érteni a matematika tanulása során felbukkanó nehézségek okait. Azoknak, akik természetesnek találják, hogy minden gyerek esetében más és más egy-egy fogalom kialakulásának folyamata. Azoknak, akik komolyan veszik: az a pedagógus feladata, - Pólya György szavait használva – hogy bába legyen a fogalmak születése során.
Kosárba
+ -
Mennyiség (db):

Hasonló termékek

Szállítás

Átutalással, levélként


Postaköltség: A Magyar Posta általános díjszabása szerint. (Több mint két könyv rendelésekor a Magyar Posta plusz 275 Ft-ot számít fel - ajánlott küldemény -.)
 Postaköltség: Súlytól függ

Személyes átvétel


Délelőttönként a 1122 Budapest, Maros u. 23. mfsz. 1. Ill. esetleg előre egyeztetett címen
 Postaköltség: Ingyenes

Sárga (posta-) csekken, levélként


Postaköltség: A Magyar Posta általános díjszabása szerint. (Több mint két könyv rendelésekor a MP ajánlott küldeményként, plusz 275 Ft-ért szállítja ki a levelet.)
 Postaköltség: Súlytól függ
 Kosár
Az Ön kosara üres.