Az oldalon technikai okok miatt a rendelési lehetőség szünetel, kérjük látogasson vissza később!

ifakonyv.huIskoláknak Lányi Marietta, Kereszty Zsuzsa: Történetek a Gyermekek Házából

Lányi Marietta, Kereszty Zsuzsa: Történetek a Gyermekek Házából

Ár: 3 200 Ft (3 200 Ft + 0% ÁFA) / db Újdonság!
  ISBN 978-963-16-4680
  RAKTáRON
  SÚLY: 0.365 KG
"Lenyűgözve olvastam el a kéziratot, ha rajtam múlna, ez lenne a legelső könyv, amit kézhez kapnának a leendő tanárok, tanítók."
Vekerdy Tamás, a könyv lektora

"Interjúkötetet tart kezében a kedves Olvasó! Olyan könyvet, amelyben rajtam kívül kollégáim és szülők mesélnek a Gyermekek Házáról. Megismerheti az Olvasó iskolai életünk mindennapjait, olvashat arról, miként váltunk valóban "gyermekben gondolkodó" pedagógussá, hogyan készülnek a projektjeink, miként tanultunk meg egyénre szabottan tervezni, tanítani. A Gyermekek Háza története 25 évvel ezelőtt kezdődött. A nyolcvanas évek végén, kilencvenes évek elején megadatott az iskolák számára a lehetőség arra, hogy meghatározzák egyéni arculatukat, megfogalmazzák pedagógiai céljaikat, megválaszthassák módszereiket. Megjelentek Magyarországon a nyugat-európai reformpedagógiák, megnyílt az első Waldorf-óvoda Solymáron, szárnyaikat bontogatták az alternatív programok, indultak Montessori- és Freinet-osztályok. Színessé vált az iskola világa! A változtatásban gondolkodó pedagógusok előtt két út állt. Lehetett csatlakozni a világban már eredményesen működő reformpedagógiai iskolákhoz, illetve lehetett új koncepciókban gondolkodni. Mi az utóbbit választottuk, nem titkolva, hogy a megismert reformpedagógiák nagy hatással voltak ránk. Iskolakoncepciót kidolgozni nem könnyű, de igen izgalmas feladat. Ráadásul nem kitaposott úton jártunk, nekünk kellett az utakat kiépíteni. Az utunk olykor rögös, buckákkal teli, máskor szép sima, egyenes volt. Szabadok voltunk gondolkodásban, a tapasztalataink alapján folyamatosan fejleszthettük programunkat. Az útépítés hosszú folyamat, mondhatom, nem ér véget, a mai napig tart."
Lányi Marietta, szerző

Hasonló termékek

Szállítás

Bankkártyával, levélként


A bankkártyás fizetés az alább felkínált Barion rendszeren keresztül lehetséges.

A termék súlya 0.37 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 500 Ft.

 Postaköltség: Súlytól függ Ingyenes 15 000Ft értékű rendelés felett.

Sárga (posta-) csekken, levélként


Postaköltség: A Magyar Posta általános díjszabása szerint. (Több mint két könyv rendelésekor a MP ajánlott küldeményként, plusz 290 Ft-ért szállítja ki a levelet.)

A termék súlya 0.37 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 275 Ft.

 Postaköltség: Súlytól függ Ingyenes 15 000Ft értékű rendelés felett.

Átutalással, levélként


A termék súlya 0.37 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 490 Ft.

 Postaköltség: Súlytól függ Ingyenes 15 000Ft értékű rendelés felett.
Vásárlói
értékelés »

 Kosár

Az Ön kosara üres.